Пауло Дибала е напът да се превърне в голямата сензация

...
Пауло Дибала е напът да се превърне в голямата сензация
Коментари Харесай

Манчестър Сити хвърля трансферната бомба с Пауло Дибала

Пауло Дибала е напът да се трансформира в огромната сензация на трансферния прозорец, в случай че информацията на Corriere dello Sport се удостовери и Манчестър Сити в действителност го убеди да пристигна в Англия против заплата от €10 млн. на сезон.

28-годишният аржентинец е в разгара на дълги и продължителни договаряния с управлението на Ювентус, само че информацията оттова е, че финансовите му условия не биват удовлетворявани. Дори от лагера на Андреа Аниели оповестиха, че „ всеки би трябвало да си заслужи заплатата “, адресирайки хапливата забележка към любимеца на „ черно-белите “ последователи.

Дибала имаше своите проблеми с травми през миналите няколко сезона, само че все пак си остава един от най-класните играчи в офанзивната част на терена за „ остарялата госпожа “, тъй че раздялата с него надали ще се одобри равнодушно от анализаторите в Италия.

Гуардиола в това време си търси нов централен нападател от няколко години насам, а след раздялата със Серхио Агуеро се играе на процедура без човек в тази основна зона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР