Пауло Дибала е много вероятно да напусне Ювентус след края

...
Пауло Дибала е много вероятно да напусне Ювентус след края
Коментари Харесай

Ювентус няма да се свени да продаде Дибала, ако не подпише нов договор

Пауло Дибала е доста евентуално да напусне Ювентус след края на сезона, оповестява " Tuttosport ". Според изданието, 27-годишният аржентинец ще си тръгне, в случай че договорът му не бъде удължен до лятото. Настоящото съглашение на Дибала с „ бианконерите “ е до лятото на 2022 година. Възнаграждението, което аржентинецът получава е от 7 милиона евро на сезон. " Старата госпожа " няма да промени офертата си за продължаването на договора на нападателя.

През предишното лято от Ювентус предложиха нов контракт на Дибала и заплата от 10 милиона евро, само че той я отхвърли. Сега „ бианконерите “ може да прибавят единствено още 2 милиона евро бонуси в новата си оферта. По този метод Дибала ще бъде с третото най-голямо заплащане в клуба след Матайс Де Лихт и Кристиано Роналдо.

Фабио Паратичи скоро следва да се срещне с сътрудника на Дибала – Хорхе Антун. Ювентус сигурно ще продаде Дибала през летния трансферен прозорец, в случай че аржентинецът не подпише удължаването на своя контракт преди края на сезона. Дибала мина в Ювентус с трансфер от Палермо през 2015 година за сумата от 40 милиона евро. Той има 98 гола в 241 мача за Ювентус.

Пауло Дибала сигурно ще провокира сериозен интерес на трансферния пазар, като той попада в полезрението на тимове като Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР