Паулина Поризкова е модел, актриса и автор. Родена е в

...
Паулина Поризкова е модел, актриса и автор. Родена е в
Коментари Харесай

Какво мотивира една жена на 56 да показва свободно голото си тяло!?

Паулина Поризкова е модел, актриса и създател. Родена е в Чехословакия, към сегашния миг има двойно американско и шведско поданство.

За следващ път, моделът откри мотив да отбрани правото на зрелите дами да бъдат такива каквито са и да не се тормозят от възрастта си. Публикува следващата си гола фотография в обществените мрежи. По справедливи аргументи, не можем да я споделим с вас!

Потребителите в мрежата осъдиха държанието на Паулина и обявиха, че на тази възраст тя би трябвало да се занимава с децата и внуците си, вместо да разгласява свои голи фотоси в Instagram. С типичния си изострен език тя се опълчи на мнението, че откакто остареят, дамите би трябвало надали не да спрат да живеят.

" Аз съм на 56 и пребивавам най-хубавия си живот. След толкоз години, прекарани в грижа за другите, най-сетне пребивавам за себе си. Разбира се, мога също да оплитам, да сготвям и да се любувам на топлината на фамилията си в редките случаи, когато имат потребност от мен, само че мога също да се стоплям от сиянието на тропическо слънце, от ръцете на ухажор и от приказната светлина на фотографа @luigiandIango ", написа в отговор Паулина Поризкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР