Паулина Порижкова е от жените, които не смятат, че трябва

...
Паулина Порижкова е от жените, които не смятат, че трябва
Коментари Харесай

Когато Паулина Порижкова е загубила дома си

Паулина Порижкова е от дамите, които не считат, че би трябвало да демонстрират единствено хубавата страна на всекидневието и живота си.
 Паулина Порижкова, Red Table Talk и признанията ѝ за полов тормоз
Сексуалният тормоз, на който Паулина Порижкова е била подложена

Едва на 15 моделът се е сблъскала с...

Ето за какво моделът много постоянно ни прави съпричастни с това, което ѝ се случва и тежките моменти, през които минава. А от време на време взема решение да върне лентата обратно и да опише някоя история, демонстрираща, че не всичко е цветя и рози в живота ѝ.

Сега да вземем за пример пред Deadspin Порижкова споделя за един в действителност тежък и стресиращ миг от живота си. През 1984 година моделът прави първия си огромен и важен пробив, когато ѝ бива обявено, че е определена за корицата на Sports Illustrated.

Но не съумява дълго да се радва на този професионален триумф, тъй като в персонален проект ѝ се случва нещо извънредно. На идната вечер в къщата ѝ възниква пожар, а следствията са опустошителни за цялата ѝ мебелировка.

Паулина Порижкова споделя, че в оня миг ѝ е останало единствено едно палто, куче, котка и паспорт. Положението е било толкоз съществено, че моделът даже не помни дали е имала някакво долни дрехи. За похлупак на всичко малко откакто домът ѝ е бил погубен тя би трябвало да гостува в шоуто на Джони Карсън, с цел да приказва за това какъв брой е щастлива от обстоятелството, че ще е на корицата на Sports Illustrated, написа People.

Порижкова споделя още, че когато е била млада е може да прави каквото си изиска - да пуши, да пие, и отново да е в добра форма. Но с годините това се трансформира и в този момент, с цел да е в добра форма, се изисква доста работа.
 Паулина Порижкова, голата ѝ фотография и какво желае да каже с нея
Какво желае да ни каже с голата си фотография Паулина Порижкова

Моделът с нови откровения

И въпреки да не е доста щастлива от обстоятелството, че отделя толкоз доста време и внимание на външния си тип, твърди, че въпреки всичко работата ѝ към момента зависи от метода, по който наподобява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР