Пътят ѝ от случайно явяване на кастинг за телевизионно предаване

...
Пътят ѝ от случайно явяване на кастинг за телевизионно предаване
Коментари Харесай

Секси, по-секси, най-секси: Натали Трифонова



Пътят ѝ от инцидентно явяване на кастинг за телевизионно предаване през показване на прогнозата за времето до по-сериозен терен – предаването за всемирски вести и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на bTV – „ Геймър ", със мощна вътрешен глас и твърдоглавие Натали Трифонова открива своето място незабавно. Дисциплинирана, проведена и виновна, тя споделя в изявление за graziaonline.bg, че за нея е значимо да си свърша добре работата без ненужно напрежение за екипа.

- Натали, женски месец, женски настроения – ръководи ли те планетата Марс, изпадаш ли постоянно в облачни и слънчеви настроения? Какво е определящото за теб като жена?

- Като всеки човек и аз си имам своите настроения – и слънчеви, и облачни. „ Вечно усмихнатото момиче от екрана " от време на време се усмихва принудително и на инат на неприятностите, само че с работата си ние всеки ден „ влизаме " в домовете на феновете, а тях нямаме право да ги натоварваме с нашите настроения. А и съм схванала, че една жена притегля, впечатлява и възхищава най-много, когато е положителна и радостна, по тази причина, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам обич в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!

- Случвало ли ти се е да изпаднеш в „ типична за русокоска " обстановка – да вземем за пример да не виждаш очилата, които са на челото ти, или противоположното – да станеш жертва на фатализъм, породен от общото разбиране за русокоските?

- О, по-често, в сравнение с допускате! Но нямам проблем с общото разбиране за русокоските, даже аз самата постоянно се майтапя на тази тематика. Като една същинска русокоска постоянно попадам в сходни нелепи обстановки, само че цветът на косата ми е постоянно съвършеното опрощение за тях. (Смее се.)

- Какво е времето в живота на Натали Трифонова в този момент?

- Имаше една доста хубава ария на „ Антибиотика ", в която се пееше: „ Ти не знаеш какво е времето вътре в мен ". Времето в живота на Натали е изменчиво. Има и слънчеви, има и дъждовни дни.

- Има ли човек до теб и какво ти дава той?

- Любов.

- Как наподобява идеалната почивка за теб?

- Точно в този миг сърцето ми подскача за Италия. Вече си представям дребната калдъръмена уличка, безчет цикламени цветя по прозорците на къщите, а извън масичка, бутилка вино… и 2 чаши.

- Ако може да вместиш живота си във филм, кой или какъв ще е той?

- Не желая да се пробвам да вместя живота си във филм, тъй като животът ми е доста по-вълнуващ и забавен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР