Пътят му е интересен - от това да обереш банка,

...
Пътят му е интересен - от това да обереш банка,
Коментари Харесай

Преди 20 години той обра 181 млн. лв. от банка, а днес е...

Пътят му е забавен - от това да обереш банка, до това да промениш мисленето си и да помагаш

Престъпление и възмездие. Той е Стефан Чолаков. Пътят му е забавен, а животът му е цялостен с обрати, споделя Нова тв.. От това да обереш банка, до това да промениш мисленето си и да отдадеш силата си на по-смислени неща.

„ Две години и половина бях в следствения арест. В България нещата не са контролирани както би трябвало. Следствените бяхме в съседство с хора с най-тежките присъди в България. Тоест разнообразни режими са вкарани на едно и също място, което също способства за комплициране на реда в постройката ”, разяснява в „ Събуди се ” Чолаков.

„ Може би обществото не знае, че непрекъснато има пандизчии, които бягат и се търсят от управляващите. Последният случай не е изолиран и не за първи път от Софийския затвор бягат нарушители ”, разяснява още той.

Как се обръща мисленето му в следствието?

„ Когато човек е арестуван на едно място, човек има доста време. Ако осъзнае, че то не е изгубено, той може да надгради себе си. Във времето, в което бях там, четях книги. Търсех себе си и започнах да чета друга религиозна литература. Ако човек осъзнае, че има задоволително време, с цел да откри себе си, може да се промени. Аз по-скоро се открих. Всеки самичък по себе си е добър, единствено че част от нас не го знаят още ”, описа Стефан Чолаков.

Осъзнава, че печеленото на пари е помощното средство за задачите, които има човек. А негова съществена задача е да отгледа четирите си деца, както и да оказва помощ на нуждаещи се хора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР