Пътят е с временна маркировка, но шофьорите не се съобразяват

...
Пътят е с временна маркировка, но шофьорите не се съобразяват
Коментари Харесай

Вижте ВИДЕО от катастрофата, която снощи парализира движението към кв. Сарафово

Пътят е с краткотрайна маркировка, само че водачите не се преценяват с рестриктивните мерки

Видео от злополуката, която безусловно сковава придвижването към бургаския кв. Сарафово, бе оповестено в обществените мрежи. На фрагментите се вижда лек автомобил, който с гневна скорост навлиза в насрещното придвижване – в платното в посока Сарафово, и се озовава в канавката. 

Инцидентът стана в час пик – към 17 ч. в региона на новостроящата се детелина, която ще свързва Северния обход на Бургас с пътя за Поморие. Ул. „ Димитър Димов “ и бул. „ Транспортна “ бяха блокирани. Задръстването по ул. „ Димитър Димов “ стигаше чак до хотел „ Фаворит “ в жк „ Зорница “. По бул. „ Транспортна “ придвижването беше затруднено от самото кръгово на „ Метро “.



В региона на случая водачите би трябвало са изключително деликатни, защото секторът е с еременна организация на придвижването и краткотрайна пътна маркировка. Той беше пуснат при започване на лятото, с цел да се улесни пътуването по време на сезона и да се избегнат тапите. Водачите обаче постоянно не съблюдават рестриктивните мерки и хвърчат там с гневна скорост, което води до пътни катастрофи. Това не е първата злополука в региона. От стартирането на пътя в употреба до през днешния ден са ставали десетки произшествия. 

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР