Пътуващите, влизащи във Франция или в отвъдморските й територии, ще

...
Пътуващите, влизащи във Франция или в отвъдморските й територии, ще
Коментари Харесай

Франция ще въведе разрешителни за пътуващите, влизащи на нейна територия

Пътуващите, влизащи във Франция или в отвъдморските й територии, ще би трябвало, считано от през днешния ден, да носят позволение, разгласи френското министерство на вътрешните работи, представено от ДПА.

Мярката, която влиза в действие неотложно, планува пътуващите да попълнят формуляр, който да демонстрират на граничните пунктове или преди да се качат на аероплан, пътуващ към френска територия.
Във Франция броят на жертвите надвиши 10 000 души 607 смъртни случая бяха регистрирани в лечебните заведения за последните 24 часа
Изисква се във формуляра - който може да бъде открит на британски и френски език на интернет страницата на френското вътрешно министерство - хората да показват повода за пътуването си. Изискването важи и за тези, на които се постанова да влязат във Франция въпреки това в Европейски Съюз, с цел да работят.

Екипажите на самолетите и корабите, както и участващите в транспорт на артикули през френските граници, също би трябвало наложително да носят документа, посочи министерството.
Болниците в Париж доближават границата на потенциала си Франция е в очакване на пика на епидемията от ковид
От средата на предишния месец Франция е под строга карантина поради новия ковид. Според сегашните правила хората би трябвало да носят със себе си позволение, в което да са посочени аргументите за излизането при овакантяване на дома. Полицията прецизно следи за спазването на ограниченията.

На този декор през днешния ден френското министерство на въоръжените сили заяви, че към 40 души от екипажа на самолетоносача " Шарл де Гол " са с съмнения за ковид.

Те са сложени в изолираност на борда като превантивна мярка, а медици наблюдават деликатно здравословното им положение.
Франция влиза в строга карантина за най-малко 15 дни Макрон стопира краткотрайно пенсионната промяна, отсрочва втория тур на локалните избори и постанова строги ограничения за битка с ковид
Едва неотдавна военните моряци почнали да демонстрират признаци на ковид. Медицинският отцек на самолетоносача е оборудван с апарати за обдишване.
В момента френският самолетоносач се прибира от Атлантическия океан към пристанището си на непрекъснато базиране в Средиземно море.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 593 16 24 42 Света 1 453 804 22 885 83 588 309 807 Заразени* Нови Починали България 593 16 24 Света 1 453 804 22 885 83 588
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР