Пътуващите в тролейбусите в София, от няколко месеца чуват приятен

...
Пътуващите в тролейбусите в София, от няколко месеца чуват приятен
Коментари Харесай

Още улеснения за пътуващите в обществения транспорт

Пътуващите в тролейбусите в София, от няколко месеца чуват прелестен мъжки глас от представителите, по които се оповестява информация за идващите спирки. Освен обичайните известия за спирките обаче, новият глас оповестява за отклонения от маршрута, частични курсове и значимите връзки с други типове превоз.

Тези нововъведения са дело на екипа от експерти по осведомителни системи в превоза, който от началото на годината работи интензивно за възстановяване на образната и акустичната информация в наземния публичен превоз, и осъществя няколко новаторски планове в региона.

Сн. Марио Евстатиев

След като, концепцията им срещна утвърждението на "Столичен електротранспорт ", всички 80 тролейбуса, разполагащи с самостоятелна осведомителна система, получиха новата визия.

От през вчерашния ден, откакто Центърът за градска подвижност, вкара промени в линиите на публичния превоз, преминаващи през затворените кръстовища на Софийски университет и Орлов мост, тролейбусите дават точна информация до коя спирка транспортират пасажери. Освен това, екипът не е пропуснал да вкара и информацията за връзки с новите метростанции от Линия 3 на Софийското метро.

Сн. Марио Евстатиев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР