Пътуващите, разочаровани от закъсненията на влаковете, могат да разберат тук

...
Пътуващите, разочаровани от закъсненията на влаковете, могат да разберат тук
Коментари Харесай

Класирани са най-добре и най-зле работещите жп гари в Обединеното кралство – вижте как се оценява вашата железопътна услуга

Пътуващите, разочаровани от закъсненията на влаковете, могат да схванат тук по какъв начин тяхната гара се съпоставя с други в страната.

A Съставен е лист на най-хубавите и най-лошите станции, като се вземе поради какъв брой натоварени са те, и той демонстрира, че Челмсфорд е преди всичко от първите 100 най-натоварени станции с 94% резултат от успеваемостта. Докато в другия завършек на скалата е Манчестър Оксфорд Роуд с 68%.

Челмсфорд е 77-ата най-натоварена гара в страната, приемаща 15 968 пасажери дневно, съгласно разбора на On Time Trains и най-високата място е с едно място по-добро от постигнатото предходната година. Гарата се ръководи от Greater Anglia и е видяла 88% от влаковете, работещи в точния момент и едвам 1% анулирани.

„ С увеличение на броя на утринните пикови услуги спрямо предходната година, пасажерите чакаха приблизително от единствено осем минути по пътя им от и до Лондон Ливърпул Стрийт, ” обявиха от On Time Trains.

„ Тези услуги, ръководени от Greater Anglia, не бяха нито най-бър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР