Патриотите не прочетоха традиционната за началото на новия политически сезон

...
Патриотите не прочетоха традиционната за началото на новия политически сезон
Коментари Харесай

„Обединени патриоти“: Няма искане за оставката на Сидеров като водач на групата


Патриотите не прочетоха обичайна за началото на новия политически сезон декларация

"Волен Сидеров е ръководител на парламентарната група. Нямало е искане за неговата оставка от НФСБ. Идеята е за промяна на модела на действие и на ръководство на групата, а не за оставката на Волен Сидеров като неин ръководител ". Това сподели секретарят на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Борис Ячев, представен от БГНЕС.

От групата на Патриотите не прочетоха обичайна за първото пленарно съвещание на новия политически сезон декларация, а повода за това Ячев изясни с думите: „ Имаше подготвеност за такава, само че допускам, че е имало някакъв механически проблем “.

Той акцентира, че в този миг ръководителят на парламентарната група Волен Сидеров не е бил в пленарна зала: „ Имаме цели. Председателят на парламентарната група може да ги разгласи, не е наложително да бъде в зала “.

Ячев напомни, че това не е казус в Народното събрание, тъй като и различен път се е случвало политическа мощ да не направи изказване при започване на новия парламентарен сезон.

„ Ще се динамизират нещата в парламентарната група с регулярните събирания, съвещания, разискване на законопроекти и вдишване на ангажимент от всички народни представители да се стои зад законопроект, който е разискван и има поддръжката на групата “, разяснява още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР