Пътнотранспортно произшествие с жертва е станало около 16:30 часа на

...
Пътнотранспортно произшествие с жертва е станало около 16:30 часа на
Коментари Харесай

Дядо с мотор загина при катастрофа край Неделино

Пътнотранспортно произшествие с жертва е станало към 16:30 часа на 25 декември 2022 година на пътя между град Неделино и селата Диманово и Кочани, на към 200 метра преди разклона за Диманово, оповестиха от полицията.

Мотоциклет " Хонда СХ300 ", ръководен от 75-годишен мъж от Кочани, който се движел с несъобразена с пътните условия и релефа на пътя скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал странично в лек автомобил " Мерцедес МЛ270 ЦДИ ", шофиран от 32-годишна жена от същото село. Дядото изпаднал в безъснание и бил откаран в Спешното в Неделино. В следствие той умрял, до момента в който го транспортирали към болничното заведение в Златоград.

Пътувалата с него жена е получила пострадвания. Тя е със подозрения за фрактури на лява раменна, тазобедрена и колянна стави, рана на главата и охлузвания по цялото тяло, без заплаха за живота. След осъществен обзор в Златоград е превозена за лекуване в МБАЛ-Кърджали.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при полицията в Златоград, осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Причините за злополуката са в развой на изясняване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР