Пътното платно е пропаднало в участък на пътя между Югово

...
Пътното платно е пропаднало в участък на пътя между Югово
Коментари Харесай

Земята глътна родопския път към Асеновград, има опасност и от падащи камъни

Пътното платно е пропаднало в сектор на пътя сред Югово и Лъки. Поради инцидента движението се реализира в една лента, обявиха от Областно пътно ръководство, предава Фокус. Движението се контролира с пътни знаци.

Срокът на краткотрайното ограничаване е до 3 август. От Областното пътно ръководство приканват водачите на моторни транспортни средства да бъдат деликатни по направлението Асеновград - Смолян, защото е допустимо да има падащи камъни.
Остава неразрешено придвижването за моторни транспортни средства с височина над 4 метра през тунелите по пътя Асеновград - Нареченски бани. До 15 юли придвижването по пътя Пловдив -Асеновград, от изхода на град Пловдив до град Асеновград, ще се прави в двете посоки в едното платно, заради ремонтни действия.
Интензивен е трафикът на територията на град Пловдив към този час на деня. Задръствания се образуват по булевардите " Христо Ботев ", " Шести септември ", " Васил Априлов ", „ Цар Борис III Обединител " и " Пещерско шосе ". Движение се регистрира и по входно-изходните артерии на града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР