Пътно-строителен бос №1 в България Велико Желев накара и нагледалите

...
Пътно-строителен бос №1 в България Велико Желев накара и нагледалите
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Велико Желев бръмчи с 6 Майбаха

Пътно-строителен необут №1 в България Велико Желев накара и нагледалите се на всичко софиянци да опулят очи, като се появи в центъра на града с конвой от половин дузина турбобаровски лимузини " Майбах ". Собственикът на „ Хидрострой “ и цяло съзвездие от строителни компании се появи във фирмения офис с цели 6 автомобила от марката за милионери, видя Lupa.bg.

На 24 февруари скандалният предприемач беше унизително измъкнат с белезници на ръцете измежду нощите от цялостен отряд служители на реда от блестящия си офис на жълтите павета в София след кокошкарска тъжба за побой и изнудване, подадена от някогашния чиновник в една от компаниите му „ Водстрой “ Благой Андонов.

Мащабната акция против предприемача засегна и морския му дворец в курортния комплекс „ Св. св. Константин и Елена “ край Варна. Полиция заварди имението на Желев, оценено на близо 10 милиона лв.. Наскоро маститият пътищар подвигна частен пристан за яхтите си, като към този момент не е доста ясно дали всичко към частния док е законно. Дори видната левичарка Татяна Дончева е останала впечатлена от двореца, където снимала реклама за своето " Движение 21 ", призна неотдавна самата тя.



Бизнесменът след ареста с юриста си Менко Менков

Вичо Желев, както го назовават приятелите му, развива и бизнес за стотици милиони левове, обвързван с железопътни поправки и създаване на релсови пътища. В София баровецът най-често може да бъде засечен да се вози в два поръчкови майбаха с двойки в регистрационните номера, а охранителите му се придвижват в блиндирани джипове „ Мецедес “ G класа. Сега обаче очевидно е вдигнал равнището и е минал напълно на по-луксозната марка.

Клюката даже твърди, че самият Бойко Борисов по време на третия си кабинет персонално наредил да бъдат окастрени част от държавните поръчки на Желев, защото се подразнил от вулгарната демонстрацията на богатство с майбасите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР