Пътниците са останали блокирани във Франция от масови анулирани услуги

...
Пътниците са останали блокирани във Франция от масови анулирани услуги
Коментари Харесай

Eurostar отменя всички услуги в последния момент, оставяйки британците блокирани във Франция

Пътниците са останали блокирани във Франция от всеобщи анулирани услуги на Eurostar заради ненадейно затваряне на железопътните услуги през тунела под Ламанша.

Железопътната компания анулира всички влакове от и до Лондон заради стачка в последния миг, като услугите са анулирани от обяд през днешния ден. Тунелът няма да работи до " най-рано средата на следобеда ", оповестиха от Eurostar.

Четири влака са били спрени и върнати в началната си точка до момента, като някои пасажери са съумели да прекосят Ламанша единствено с цел да бъдат обърнати. Тези с влакове, резервирани през днешния ден, бяха призовани да ги пренасрочат.

Говорител на Eurostar сподели: „ Поради стачка в последната минута на Eurotunnel, не е имало прекосяване на тунел под Ламанша от 12:00 часа през днешния ден.

За страдание, вследствие на това Eurostar трябваше да анулира всички влакове от и до Лондон до 15:30 ч. Засегнатите клиенти ще получат директна информация за пътуването си и предлагаме на пътуващите да отсрочат пътуването си през днешния ден, в случай че е възмо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР