Пътните участъци с повишена концентрация на катастрофи на територията на

...
Пътните участъци с повишена концентрация на катастрофи на територията на
Коментари Харесай

Вижте кои са участъците с най-много катастрофи във Врачанска област

Пътните сектори с нараснала централизация на произшествия на територията на Врачанска област през предходната година са единствено два, заяви началникът на група „ Пътен контрол” към „ Пътна полиция”- Янко Харалампиев.
Единият е обходният път на Враца при разклона за Криводол, където са станали 5 съществени произшествия с 11 ранени и един погубен. Най-честите жертви на кървавия сектор са възрастни водачи, които имат забавени реакции. Препоръката на КАТ е кръстовището е да бъде преобразено в кръгово.
Вторият сектор със сериозна централизация на ПТП-та е сред Бяла Слатина и Кнежа. Там за 2018 година по данни на КАТ са станали 4 произшествия с материални вреди.
И двете места от години са проблематични, макар че има сигнализация. На всички останали сектори от предходни години са взети нужните ограничения по надзор от страна на КАТ и организация „ Пътна инфраструктура “.
За пръв път тази година кръговото кръстовище на обхода на Враца не е сложено в черната статистика за огромен брой произшествия. Намалели са и злополуките на разклона за село Ребърково.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР