Пътник във влак на БДЖ е пострадал, след като вандали

...
Пътник във влак на БДЖ е пострадал, след като вандали
Коментари Харесай

Пътник във влак на БДЖ пострада от хвърлен камък

Пътник във трен на БДЖ е потърпевш, откакто вандали хвърлили камък по композицията. От БДЖ оповестиха, че случаят е станал на 10 юни към 21.50 часа, когато бързият трен от Благоевград за София е " нападнат с камъни от незнайни лица " в региона сред гарите Горна баня и Захарна фабрика.

В резултат на вандалската демонстрация е потърпевш млад мъж, който е пътувал във влака. 

Хвърлените камъни са счупили стъкло на странична врата на втория вагон от състава на влаковата комбинация, в резултат на което пасажерът е получил пострадвания в региона на главата. Превозната бригада на влака е реагирала неотложно, като е подала сигнал до Спешна здравна помощ и потърпевшият мъж е откаран в болница.

Подобни вандалски прояви нанасят обилни материални вреди за „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД, като в действителност саботират всички старания на управлението на националния железопътен транспортьор за предложение на по-добро и по-качествено обслужване на клиентите, прецизират от пресцентъра на железниците. Най-важното измерение на тези похищения обаче, е застрашаването на сигурността на придвижването на влаковете, както и живота и здравето на клиентите и чиновниците на националния железопътен транспортьор.

От началото на 2018 година това е 19-ият случай, при който влакове на „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД са замеряни с камъни. За същия интервал на 2017 година са регистрирани 42 случая, а за цялата минала година са 76, от които е потърпевш един пасажер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР