Пътничка на ирландската авиокомпания Aer Lingus едва не загина от

...
Пътничка на ирландската авиокомпания Aer Lingus едва не загина от
Коментари Харесай

Грешка на несъобразителен стюард за малко да убие пътничка

Пътничка на ирландската самолетна компания Aer Lingus едвам не почина от алергична реакция по време на полет заради неточност на стюард. Това описа сестрата на потърпевшата пътничка в профила си в TikTok, написа pochivka.blitz.bg.

Блогърката споделя, че случаят е станал на борда на аероплан, летящ от Съединени американски щати за Франция. По време на полета стюардът предложила на девойките топла храна, за която той твърдял, че не съдържала ядки и няма по какъв начин да провокира алергия, която едно от девойките имало.

Въпреки това, няколко секунди след кат почнали да се хранят, една от сестрите на име Ребека почнала да се подува.

Стюардът обаче не реагирал по никакъв метод на утежняването на положението на пътничката и просто се оправдал, че не може да подсигурява цялостното неявяване на ядки в храната.

По-късно блогърката помолила стюарда за второ хлебче, защото яденето на храни с високо наличие на въглехидрати може да понижи резултата от алергична реакция, само че той ѝ отказал, защото не можел да прекъсне раздаването на храната в самолета, въпреки че момичето почнало да се задушава.

„ Хората ще се разстроят, в случай че получите две хлебчета, а те не са получили нито едно. “, споделил той.

На борда на самолета въпреки всичко имало антихистамин, потърпевшото момиче взело нужната доза и след няколко часа подуването почнало да спада.

„ Най-лошото е, че бяхме на височина от 40 000 фута. Изглеждаше, че никой няма да ни помогне и ще би трябвало да виждам по какъв начин сестра ми умира “, показа тя.

Онлайн потребителите поддържаха момичето и осъдиха самолетния екипаж за незнание по отношение на състава на бордовото хранене.

„ Фактът, че стюардът не може да разбере, че това е сериозна обстановка, е просто безумство “, „ Уволнение за непросветеност “, „ Никой не оказа помощ? Сериозно? Ужасна обстановка! ", " Е, това е правосъден развой ", " Жалко, че това се случи с вас ", " Отвратително държание на чиновниците на самолетната компания ", пишат те в мненията възмутени поради това какъв брой дълго продължава образованието на стюардесите и по какъв начин те би трябвало да са способни да реагират в сходни обстановки.
@aly_sf Reply to @mr_culkeen please imagine how frightening it is to be 40,000 feet in the air without any help. I thought she was going to die because @aerlingus was not willing to help. #airlinestory #aerlingus #allergicreaction ♬ original sound - Alessandra West ✨

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР