Пътническият , който се запали тази нощ на магистрала Струма

...
Пътническият , който се запали тази нощ на магистрала Струма
Коментари Харесай

Объркване с превозвача, чийто автобус изгоря на АМ Струма - няма клон в България

Пътническият, който се възпламени тази нощ на автомагистрала " Струма " и в който починаха 45 души, е бил на автопревозвача от Тетово " Беса Транс ", оповестява македонският " Слободен щемпел ", като се базира на свои източници.

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев съобщи, че " Беса Транс " е превозвачът, който е притежател на изгорелия на Автомагистрала " Струма " рейс с македонска регистрация.  

Оказа се, че сдружението " Беса Транс " има компания в Тетово, има обаче компания със същото название и в България. Регистрацията ѝ в Кюстендил е от 2011 година, като през юли месец 2019-та тя става благосъстоятелност на 30-годишния Аздрен Зубери, с албански генезис. Младежът е роден през 1991 година в село Нераще, община Теарце, Северна Македония.
Часове след нещастието ГЕРБ прави политика: Участъкът е строен по време на тройната коалиция
Този сектор е строен сред 2002 и 2004, когато министър е бил Асен Гагаузов от Българска социалистическа партия. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Иванов на...

се свърза с Аздрен Зубери, който съобщи изрично, че това не са рейсове на неговата компания.

" Г-н Зоран Заев е удостоверил, че рейсовете са на тази компания, само че вие би трябвало да потвърдите кой има компания " Беса Транс " в Скопие. Ние сме " Беса Транс " за Дания. Това е друга компания. Не са наши рейсовете. Ние имаме компания " Беса Транс " и в България, и в Дания. Собственикът на компанията, чиито са рейсовете, е записана в Скопие. Беким се споделя, само че не знам каква е семейството му. Той вози за Турция, ние возим за Дания и Швеция ", акцентира Зубери.

Проверка на сподели, че фактически в Скопие има такава компания, само че в названието ѝ има още една дума " ", записана на бул. " Филип Втори Македонски ". Собственик на компанията е Беким Хаджиу от село Рашче, община Сарай, в покрайнините на Скопие.

Точно пред офисите на тази компания са се събрали хора, които желаят да приказват с превозвача. Мястото.  

Още:
Автобусна злополука с доста жертви: Всичко за нещастието на Автомагистрала " Струма "
На 23 ноември край Боснек към 2:00 часа тази нощ пътнически рейс с 52 пасажери катастрофира на Автомагистрала " Струма ". Първоначално рейсът се...

 

 



 

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР