Пътни полицаи оказаха помощ на шофьор пред припадък зад волана.

...
Пътни полицаи оказаха помощ на шофьор пред припадък зад волана.
Коментари Харесай

Полицаи помогнаха на шофьор пред припадък

Пътни служители на реда оказаха помощ на водач пред пристъп зад кормилото. Вчера сутринта служителите на реда Теодор Александров и Георги Шаламанов излизат на пътя за постоянната си промяна.

Малко по-късно едно рутинно дежурство се трансформира в избавителна акция.

До двамата служители на реда ненадейно стопира автомобил. Шофьорът е във очевидно неприятно физическо положение, написа БТВ.

"Прежълтял, несъответстващ, съвсем колабиращ. И ни помоли – "Момчета, не се усещам добре, колкото да докарах колата, може ли да ми помогнете " ", описа Георги Шаламанов от Пътна полиция.

Униформените подават сигнал на 112, само че минути по-късно вземат решение, че би трябвало да работят бързо.

"Преценихме, че аз ще би трябвало да го придружавам до "Пирогов ", сътрудника да ръководи неговия автомобил ", добави Шаламанов.

Теодор Александров кара непознатата кола, вътре е и нуждаещият се от помощ.

"Не повече от 5 минутки ни трябваха, с цел да стигнем до болничното заведение ", сподели Теодор Александров.

В "Пирогов " лекар Цветков и екипът му слагат диагноза – бъбречна рецесия, и оказват помощ, а следобяд пациентът си потегля.

"Човекът сподели, че е ужасно признателен и за първи път така… не има вяра, че сме го сторили. Като окажеш помощ на някой човек, се чувстваш поласкан, изключително когато ти кажат "Благодаря ", сподели служител на реда Александров.

На него му се е налагало да оказва помощ и различен път на водачи в потребност. Веднъж е сменял спукана гума на закъсала кола, карана от жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР