Пътешествията не винаги са лесни, понякога носят болка, но това

...
Пътешествията не винаги са лесни, понякога носят болка, но това
Коментари Харесай

Антъни Бурдейн ни отвежда в 43 държави с книгата „Кулинарни пътешествия“

Пътешествията не постоянно са лесни, от време на време носят болежка, само че това е добре, тъй като те трансформират, споделя световноизвестният кулинар, публицист и ефирен водещ Антъни Бурдейн . Най-новата книга с неговото име  „ Кулинарни пътешествия - Световен справочник без цензура “ към този момент е на българския хартиен пазар.
 Тя ни води в 41 страни – от Австралия до Виетнам и е взаимно дело с неговата асистентка Лори Уливър , която след гибелта на Бурдейн, довършва книгата, описа в студиото на Радио София Стефка Ангелова, шеф на ИК " Кръгозор ".
„ Някои от страните са показани с повече от един град. Построена е по азбучен ред на страните. Това е нетрадиционен справочник . В никакъв случай в него няма да намерим описи със скъпи заведения за хранене и хотели. Самият Антъни Бурдейн обича да усеща атмосферата на улицата . Най-важно за него е да споделя атмосферата на всяко място, където отива “, описа Стефка Ангелова .
Предстои да излезе още едно издание с името на Лори Уливър .
„ Тя събра неговия живот през историите, които й описаха най-близките му хора в другите интервали от живота му “, добави Ангелова.
Книгата ще споделя за биографията на Антъни Бурдейн.
Подробности можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР