Пътешествието на Сами започва от Копривщица, където е забелязан да

...
Пътешествието на Сами започва от Копривщица, където е забелязан да
Коментари Харесай

Кучето Сами, което обича да пътува в автобуси, вече си има стопанин

Пътешествието на Сами стартира от Копривщица, където е видян да скита край пътя

Кучето Сами, което стана известно със независимото си пътешестване в столичния градския превоз, към този момент си има собственик, споделя.

Пътешествието на Сами стартира от Копривщица, където е видян да скита край пътя. Прибран е краткотрайно от жена, която назоваваме с псевдоним Евника Симон. По-късно тя го настанява в хотел за кучета. Надеждата ѝ е, че някой ще го осинови.

Малко по-късно кучето бяха от хотела. Често се вози в рейсове, а в обществените мрежи стартират да се появяват негови фотоси. Междувременно е подаден и сигнал до Екоравновесие.

" Всяко хванато куче минава през клиника Връбница инспекция за съществуване на микрочип всяко животно се кастрира, слага се противобясна ваксина, обезпаразитява се и се връща на мястото, от което е хванат “, изясни Ирена Петрова, зам.-директор на Оперативна програма „ Екоравновесие “.

Сами е пуснат още веднъж на улицата, а Евника взема решение да го осинови. Така героят от обществените мрежи, спечелил сърцата на потребителите, ще има комфортен дом и топла храна всеки ден, а в градския превоз ще бъде единствено с компаньон.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР