Пъстра празнична програма очаква най-малките жители на Мездра по случай

...
Пъстра празнична програма очаква най-малките жители на Мездра по случай
Коментари Харесай

Разнообразна програма за Деня на детето очаква малчуганите в Мездра

Пъстра празнична стратегия чака най-малките поданици на Мездра по случай Международния ден на детето 1 юни. От 09:30 ч. във фоайето на общинска администрация ще бъде открита галерия с фотографии на възпитаниците на детските заведения, представяща дейностите по план „ Многообразие без граници за децата от община Мездра “ по оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “. Пъстри рисунки, дело на малчуганите от детските градини пък обгръща парапета на всички етажи в постройката на общината.
Точно в 10 ч. на открита сцена на пл. „ България “ актрисите Капка Пеняшка и Анна Ахчийска ще пренесат децата в света на театралното изкуство посредством постановката на Драматично-куклен театър-Враца „ Калпазански парадайс “. Неин създател е Панайот Цанев.
Община Мездра е подготвила и специфичен подарък за завършващите първокласници. Кметът Генади Събков ще подари на първолаците прелестни книжки с сбирка от български национални приказки.
Ръководството на най-големия шеф в Мездра - SEBN BG ще сервира на малчуганите цветни балони и лакомства.
В програмата, отдадена на Международния ден на детето, ще се включат и ученици на ОУ „ Христо Ботев “, които ще честват и патронния празник на образователното заведение. Децата ще показват богат репертоар от песни, танци и стихове, отдадени на подвига на поета-революционер.
По време на тържеството за Деня на детето, Христова евангелска черква „ Шалом “ ще зарадва децата на Мездра с голям брой забавни и занимателни начинания. На централния площад и прилежащите тревни площи ще бъдат ситуирани ателиета за направа на сувенири, маски за селфи, поставки за фотоси, играчки. Освен това малчуганите ще имат опцията да бъдат „ превъплатени “ в облиците на обичаните си герои посредством изобразяване със специфични безвредни бои върху нежните им и усмихнати лица.
Аниматори ще веселят малчуганите посредством включване в разнородни игри.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР