Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе

...
Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе
Коментари Харесай

Близнаците да не приемат всичко присърце, Рибите да не насилват нещата

Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе си и мислите си. През този интервал не взимайте прибързани решения.

Овен – Ще имате доста отговорности в работата и е належащо да останете изцяло съсредоточени. Понякога е належащо да покажете къде са вашите граници и да наблегнете пред хората към вас, че очаквате да ги почитат.

Телец – Прекаленото отнемане от проблемите няма да ви помогне – пробвайте се да се грижите повече за себе си и да мислите повече за личното си здраве. Имате концепция по какъв начин да разрешите недоразумения на любовния фронт и е време да извършите първата крачка.

Близнаци – Опитайте се да не приемате всичко драговолно, с цел да избегнете напрегнатата атмосфера. Умението по какъв начин да запазите успокоение даже в най-напрегнатите моменти ще ви бъде от огромна изгода през днешния ден. Опитайте се да се отървете от подозренията и бъдете себе си.

 хороскоп

Рак – Ще имате повече шансове за прогрес и бъдете подготвени да не ги пропуснете. Потърсете помощ от сътрудници за служебни задания, само че внимавайте да не нарушите някое значимо предписание или да не настъпите някого по „ мазола “.

Лъв – Случват ви се доста неща в разнообразни области от живота ви и се пробвате да постигнете по-голям баланс. Внимавайте да не разрушите връзките си. Трябва да измененията метода си, с цел да разберете по-лесно колегата си.

Дева – Имате прекалено много отговорности, само че не забравяйте да си дадете време за отмора, тъй като рискувате да се преуморите. Ще дадете всичко от себе си във всичко, което вършиме и шансът ще ви се усмихне, когато имате най-голяма потребност от него. 

 хороскоп

Везни –Днес ще светите със личната си светлина, тъй като ще бягате от всяка негативност, ще загърбите подозренията и несигурността и ще се опитате да видите позитивната страна на всичко, което се случва към вас.

Скорпион – Време е да измененията това, което не ви прави щастливи, с цел да се доближите до задачите си. Подбирайте с кого ще прекарате деня, с цел да избегнете конфликтни обстановки. Ако ви се стори нещо незаслужено, пробвайте се да останете спокойни и да не се разстройвайте.

Стрелец – Добър миг е да решите значим проблем, като подхождате към него с повече самообладание. Ако имате сътрудник, пристрастеността ви може да се разпали още веднъж. Ще бъдете доста великодушни с другите и вашият алтруизъм ще бъде богато заплатен скоро.

 хороскоп

Козирог – Енергията на възходящата Луна ви съживява. Ако към момента не сте постигнали това, което толкоз доста желаете, не се отхвърляйте и продължавайте да настоявате, тъй като даже и да отнеме време, в последна сметка ще го получите.

Водолей – Време е да разрешите висящите проблеми, които ви стопират. Започвате да виждате нещата доста ясно и можете да имате брилянтни хрумвания, които ви оказват помощ да се движите по-бързо в постигането на задачите си.

Риби – Време е да преминете към практичното, към елементарното, а не да насилвате нещата. Отпуснете се и се насладете на дребните елементи в живота, с цел да наберете инерция и дано нищо да не може да ви спре.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР