Пасажери заснеха необичаен пътник на полета от Чикаго до Омаха,

...
Пасажери заснеха необичаен пътник на полета от Чикаго до Омаха,
Коментари Харесай

Едва ли някой е срещал преди такава гледка на самолет ВИДЕО

Пасажери снимаха необикновен пасажер на полета от Чикаго до Омаха, Небраска – дребното пони Флирти. Кончето беше част от пасажерите, с цел да успокоява притежателя си.

В Съединените щати са позволени така наречен “животни за прочувствена подкрепа” – домашни любимци, които пътуват дружно със притежателите си в аероплан, в случай че хората ги е боязън да летят. Обикновено това са кучета и котки, само че понито е необикновена панорама.

Миналият месец от американския департамент по превоза разшириха разбирането за “животно за прочувствена подкрепа” и разрешиха на дребни кончета да се возят на борда на аероплан.

“С почитание към всички скотски типове, тези които са позволени по време на полет са кучета, котки и дребни кончета”, написа в формалното известие.

Необичайният пътник провокира дискусия измежду хората в обществените мрежи. От “Америкън еърлайнс” разясниха, че Флирти е особено тренирано пони, сходно на куче-водач.

“Осъзнаваме какъв брой е значима поддръжката на тези животни за стопаните им, които постоянно са с тежки увреждания. Готови сме да им спомагаме по всевъзможни начини”, разясниха от компанията.

С въвеждането на “животни за прочувствена подкрепа” доста хора се пробваха да летят с катерици, фазани и даже пуйка.

The emotional support.........MINI HORSE? @stooloutdoors (via IG/cjkras) pic.twitter.com/1tY1XgoqZp
— Barstool Sports (@barstoolsports) 30 август 2019 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР