Пасажер отхапа пръста на стюардеса и самолетът трябваше да се

...
Пасажер отхапа пръста на стюардеса и самолетът трябваше да се
Коментари Харесай

Пасажер отхапа пръст на стюардеса, приземиха самолета аварий...

Пасажер отхапа пръста на стюардеса и самолетът трябваше да се приземи спешно. Полет на Турските авиолинии, пренасящ пасажери от Истанбул до Джакарта, направи отклоняване за Медан, поради буинстващия пасажер, оповестиха турските медии.

 Агенция Демирорен

Полицията е идентифицирала пасажера като Мохамед Джон Джаиз Будевийн, 48-годишен индонезийски жител, който се е прибирал в Джакарта след пътешестване до Турция.

 

Местни медии оповестиха, че Будевийн е водач на индонезийския транспортьор Батик Еър, дъщерно сдружение на Lion Air Group. От компанията потвърдиха, че Будевийн е техен чиновник, само че подчертаха, че компанията не е виновна за дейностите му.

 Агенция Демирорен

Властите споделят, че Будевин е бил под въздействието на алкохол и е ухапал пръста на стюардесата, когато му е напомнено за непристойното му държание по време на полета.

 

Кадри от случая се разпространиха онлайн, показвайки мъж, който спори с екипажа на самолета. След това е обичай от други пасажери.

 Агенция Демирорен

„ Самолетът беше заставен да кацне на летище Куаланаму, в Медан, тъй като имаше пасажер, който провокира блъсканица и сътвори безпокойствие “, заяви началника на полицията на летището Дани Сетийоно пред локалните медии.

 

Пътникът е свален от самолета на летище Куаланаму и самолетът е траял пътуването си до крайната дестинация Джакарта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР