Първото си дете Джесика Енслоу ражда, когато едва е на

...
Първото си дете Джесика Енслоу ражда, когато едва е на
Коментари Харесай

Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Първото си дете Джесика Енслоу ражда, когато едвам е на 19. 24 години по-късно тя към този момент е горда майка на 7 деца и наподобява в действителност удивително. А постоянно даже я бъркат за сестра на някоя от по-големите й дъщери.

Всички майки знаят, че бременността се отразява върху тялото и след раждането битката за намаляване стартира, а Енслоу има много опит с качване и сваляне на килограми през повече от половината й живот.

 Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

След като през 2013 година на бял свят се появява и най-малкото й дете, Джесика осъзнава, че не може да разреши килограмите да управляват живота й. “Прибрах се от болничното заведение и незабавно си сложих дънките отпреди бременността, с цел да осъзная, че мога да ги подвигна единствено доникъде на бедрата. Тогава ме хвана много боязън и в действителност се депресирах ” , откровена е Енслоу.

 Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Едва при започване на 2017 година тя взема решение, че би трябвало да направи коренна смяна. За задачата са й помогнали брачният партньор й и по-големите им деца. Тя е почнала да върви постоянно на фитнес, а преди този момент е хапвала течен шоколад всеки ден и понякога се е упражнявала у дома.  “Преди непрестанно ядях течен шоколад, слагах го на филийка и върху бананите си. Това стартира мощно да се отразява на фигурата ми и най-после се наложи да трансформира навиците си ”, разкрива тя.

 Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Сега майката на 7 деца върви на фитнес 3 пъти в седмицата, а всеки понеделник става по-рано, с цел да направи своето кардио, до момента в който децата й са на учебно заведение. Енслоу е трансформирала радикално и подготвителния си режим – преди е залагала единствено на кардио, а през днешния ден на силови тренировки.

 Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?

Джесика споделя, че залага на интуитивното хранене и се е самотренирала да спре да яде преди изцяло да се е заситила. С всяко хранене тя приема една огромна паница с протеини, овесени ядки, плодове и пълнозърнест самун. Многодетната майка разкрива, че не си разрешава неразрешени храни, тъй като метаболизмът й просто не можел да се оправи с тях.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР