Първото проучване в САЩ за най-новите ваксини срещу COVID-19, които

...
Първото проучване в САЩ за най-новите ваксини срещу COVID-19, които
Коментари Харесай

Най-новите ваксини срещу COVID-19 са 54% ефективни за предотвратяване на симптоми при възрастни, според данни от САЩ

Първото изследване в Съединени американски щати за най-новите ваксини против COVID-19, които ще бъдат създадени, откри, че те са 54 % ефикасни за попречване на признаците на заболяването при възрастни.

Според скорошно изследване на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) на Съединени американски щати, най-новите ваксини против COVID-19 са 54 % ефикасни за попречване на симптоматични инфекции при възрастни.

Най-новите ваксини, които станаха налични предходната година, бяха предопределени да защищават по-добре хората от по-новите разновидности на вируса.

В изследване, оповестено в четвъртък, включващо 9 000 души, тествани за COVID- 19 в аптеките CVS и Walgreens в Съединени американски щати, CDC стигна до заключението, че в 54 % от случаите новите ваксини са предотвратили възрастни, инфектирани с вируса, от развиване на признаци.

Констатациите на изследването са сходни по отношение на тези, следени в други страни, съгласно Рут Линк-Гелес от CDC, водещият създател на проучването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР