Първото предизвикателство пред хоби-готвачите миналия вторник се оказа и последното

...
Първото предизвикателство пред хоби-готвачите миналия вторник се оказа и последното
Коментари Харесай

MasterChef 2019: Какво се крие под първата кутия на MasterChef

Първото предизвикателство пред хоби-готвачите предишния вторник се оказа и последното за петима от тях. В предаването към този момент са останали най-хубавите 16, а по-лесно сигурно няма да им става.
 MasterChef 2019: Първото предизвикателство
MasterChef 2019: Първото предизвикателство

Хоби-готвачите ще би трябвало да защитят мястото си в предаването

В днешния епизод Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу ще посрещнат участниците по остаряла българска традиция - с самун, сол и мед. Това въобще не е инцидентно, тъй като първата кутия на MasterChef за тази година им е подготвила предизвикването от родната ни кухня.
 Снимка 411541

Хоби-готвачите ще би трябвало да подготвят обичайни български ястия, а разполагаем ще имат и новия склад, който ще им даде всичко належащо. Шеф Силвена Роу обаче ще изисква от тях да употребяват безусловно всичко, което са взели от склада, без да изхвърлят нищо.
 Снимка 411540

Участниците ще разполагат с 10 минути за избор на артикули и с 90, с цел да подготвят впечатляващо ядене. Като резултат на старанието им журито ще може да опита " жестоки " пълнени чушки, съвременна мусака с гел от мляко, грациозен друсан кебап, агнешки изкушения, веган " бургер " и постна деконструирана сарма, както и няколко типа самун.
 Снимка 411543

Залогът от кутията на MasterChef ще бъде и значителен. Тримата участници, които се показват най-добре, ще се борят за значката за имунитет в MasterClass, воден от началник Силвена Роу.
 Снимка 411544

Тримата най-неубедителни пък ще пропуснат отборната борба и ще отидат на елиминация. В първия MasterClass за сезона, тримата хоби-готвачи, които са се справили най-добре със задачата, ще имат " помощници " в лицето на тримата, показали се най-неубедително.
 Веган шоколадова торта

Веган шоколадова торта

Добрата вест е, че двойката, която успее да пресъздаде най-точно ястието на началник Роу, ще получи както имунитет, по този начин и избавление от елиминация. Тя ще покаже есенцията на " храната на бъдещето " под формата на апетитна веган шоколадова торта.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР