Първото официално онлайн състезание по таекуондо в България вече е

...
Първото официално онлайн състезание по таекуондо в България вече е
Коментари Харесай

БФТ и НСА влязоха в историята с първото онлайн състезание

Първото публично онлайн съревнование по таекуондо в България към този момент е реалност. Българска Федерация по Таекуондо и Национална Спортна Академия „ Васил Левски “ сплотиха сили, с цел да покажат по какъв начин би трябвало да се работи в изискванията на изключително състояние. Иновативно, онлайн и с огромно предпочитание студентите от компетентност „ Таекуондо “ на НСА сполучливо вчеха присъединяване в надпреварата в дисциплината Пумсе (форма) чрез онлайн връзка, където всички участници и съдии имаха опция да следят осъществяването на своите сътрудници и да ги правят оценка.

Страхотната другарска атмосфера не попречи обаче на сериозния метод и отношение на участниците, които още един път затвърдиха репутацията на таекуондистите като виновни персони, които взеха драговолно самодейността, с която БФТ и НСА желаеха да покажат, че въпреки в изискванията на изолираност, спортните мероприятия са вероятни даже и носят доста позитивни страсти както на участниците, по този начин и на феновете.

Абсолютен първенец по „ форма “ стана студентът от първи курс Борислав Найденов, който е и трети на международното състезание по ханмаданг от 2017. В конкуренцията взеха присъединяване 21 състезатели, измежду които и европейските вицешампиони Никол Чорбанова - IV курс, Митко Джорджев – II курс, които въпреки и първенци по спаринг, се показаха почтено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР