Първото напрежение е на път да възникне между старши треньора

...
Първото напрежение е на път да възникне между старши треньора
Коментари Харесай

Напрежение в Барселона! Куман иска Вайналдум, а ръководството - Тиаго Алкантара

Първото напрежение е на път да възникне сред старши треньора на Барселона Роналд Куман и част от управителните фактори в клуба. Причината е трансферната политика на „ блаугранас “. Нидерландският експерт упорства за привличането на неговия съотечественик Жоржиньо Вайналдум от Ливърпул, до момента в който каталунците избират да вземат Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен, оповестява „ Sport “.

Ливърпул е определян като любимец за подписа на Тиаго Алкантара, само че мърсисайдци не са съгласни да платят желаните 30 милиона евро от Байерн Мюнхен за испанския халф.

Английският първенец се надява да продаде някой собствен състезател, с цел да финансира привличането на Тиаго, до момента в който в Барселона са уверени, че е надалеч по-добър вид да си върнат точно Алкантара, вместо да заплащат на Ливърпул за Вайналдум.

Скаутското звено на Барселона продължава да убеждава Куман, че точният човек за халфовата линия на отбора е Тиаго Алкантара.

Каталунците се надява да вземат, с изключение на Вайналдум (или Алкантара) и Мемфис Депай, като за задачата са отделени към 60 милиона евро за двете попълнения. Шефовете на „ Камп Ноу “ имат вяра, че предвид на финансовата обстановка в света средствата ще са задоволителни, с цел да бъдат привлечени двама класни футболисти.

Тиаго Алкантара беше в Ла Масия и се изкачи до първия тим на Барселона през лятото на 2011 година, прекарвайки два сезона, преди да премине в Байерн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР