Първото ми искане ще е правосъдният министър да внесе във

...
Първото ми искане ще е правосъдният министър да внесе във
Коментари Харесай

Мария Габриел в НС: Първата ми работа като премиер ще бъде да поискам свалянето на Иван Гешев от поста главен прокурор

" Първото ми искане ще е правосъдният министър да внесе във Висш съдебен съвет искане за освобождаването на Иван Гешев поради уронване престижа на правосъдната власт ". Това каза на брифинг пред медиите претендентът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.
 
Искам да благодаря на ПГ на ГЕРБ-СДС за поддръжката. За мен е същинска чест да застанем пред цяла България и да кажем, че желаеме работещо държавно управление. Това съобщи кандидат-премиерът на ГЕРБ Мария Габриел на среща с парламентарната група.
 
Имаме потребност от работещо държавно управление. Трябва да покажем, че ме способни да създадем държавно управление, добави тя.
   
" Изправям се с усеща на горделивост и невзискателност дружно с вас, тъй като в последните 1 4години сме работили и реализирали резултати и в границите на моите действия, свързани със законодателната и изпълнителната политика на Европейски Съюз. Днес обаче стоя пред вас с възприятие за огромна отговорност, която всички ние носим пред българите. Ключовата дума на срещите ни с партиите ще бъде разговор - по съответни цели в кратковременен и средносрочен проект. За да ги осъществим, имаме потребност от работещо държавно управление, носещо отговорност ", акцентира тя.
 

 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР