Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г.

...
Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г.
Коментари Харесай

Нешка Робева е лектор на „Кариера и живот – защо в България?“

Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 година ще e в Пловдив. „ Кариера и живот – за какво в България? “, на което Economic.bg е медиен сътрудник, ще се състои на 11 февруари и ще събере на едно място в зала „ Сила “ най-отговорните работодатели от страната и района.

От платформата публично оповестиха първия си специфичен гост-лектор в Пловдив – Нешка Робева. Легендарната треньорка по художествена гимнастика ще влезе за първи път в ролята на наставник в сходен формат, с цел да опише своята история на триумфа. Когато е едвам на 27 години тя заема поста треньор на Националния тим по художествена гимнастика. През идващите 25 години нейните „ златни девойки “ печелят над 300 медала от европейски, международни и олимпийски шампионати.

Всеки труд е друг, само че навикът да го работиш е най-съществен. Никога не съм работила, просто с цел да изкарвам пари. Печели пари, с цел да живееш и да се развиваш, само че те не би трябвало да са самоцел. Аз съм научена да работя без да се окайвам, само че постоянно имах цел и знаех какво желая да реализира. Не съумях да осъществявам всичко, само че в никакъв случай не споделих скърбя, просто си поставях нови цели “, споделя Нешка Робева.

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на платформата.

На място десетки български и интернационалните компании ще оферират съответни работни позиции, а какво още ще показа за своя живот и кои са най-ценните уроци в професионалния път на българската легенда в художествената гимнастика ще разберем персонално от нея на 11 февруари в Пловдив.

Събитието се реализира с генералната поддръжка на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на Тракия Икономическа зона.

Ексклузивен медиен сътрудник – БТВ медия груп. Медиен сътрудник – Еconomic.bg.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинЖивот и кариера – за какво в България? Bulgaria Wants You кариерен конгрес лектори Нешка Робева ПоследниНай-четениПазар на труда 44 Нешка Робева е преподавател на „ Кариера и живот – за какво в България? “ Компании 112 След излизането от Русия и Беларус: „ Евроинс “ търси напредък на останалите си пазари Компании 96 Amazon редуцира над 18 000 души, с цел да овладее разноските Инфраструктура 348 Кабинетът е платил 175 млн. лева задатък за автомагистрала Русе – Велико Търново Личности 7514 Дейвид Бекъм гради фешън империя и става още по-богат Компании 7232 Защо Tesla и Apple затъват поради Китай Лични финанси 5358 Търговците в Хърватия всеобщо закръглят цените в евро нагоре Пазари 3527 Защо 2023-а може да се окаже година на невиждани върхове за златото
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР