Първото интервю на Мелания Тръмп след се случи едва сега,

...
Първото интервю на Мелания Тръмп след се случи едва сега,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп е готова отново да бъде първа дама на САЩ

Първото изявление на Мелания Тръмп след се случи едвам в този момент, а в него тя загатна, че би желала да има втори мандат като. Обвинявайки медиите в пристрастия и двойни стандарти, Мелания сподели пред Fox News, че хората, които среща, постоянно я подлагат на критика, каквото и да прави и тя към този момент е привикнала с това.

" Те са предубедени и имат лайкове и антипатии. Това е толкоз явно и мисля, че и американците, и всички го виждат. Продължавам напред, тук съм… оказвам помощ на хората и това е задачата ", добави тя.
 От през днешния ден падат маските в самолетите в Европа 16 май 2022 | Европа разхлабва ограниченията против ковид и във въздушния превоз: от през днешния ден, 16 май, отпада носенето на медицински...
Размишлявайки за времето си като първа дама, Мелания сподели: " Имах доста по-важни неща за извършване в Белия дом, в сравнение с да се фотографирам. "

Коментарът е във връзка с сегашната първа дама на Съединени американски щати Джил Байдън и вицепрезидентката Камала Харис, които се появиха на корицата на стилното списание. На въпроса дали може да живее още веднъж в Белия дом, в случай че брачният партньор й се кандидатира за преизбиране, Мелания бе безапелационна: " Никога не казвай в никакъв случай ".

" Харесвам Вашингтон. Знам, че действа изцяло друго от всеки различен град. Да бъда първа дама на Съединените щати беше моята най-голяма чест и мисля, че постигнахме доста за четирите години на администрацията на Тръмп ", добави тя.

Цялото изявление може да видите тук:



Междувременно, след напускането на Белия дом, тя започва платформа за продажби на NFT с в началото изображение на личните й очи, а в този момент има и сбирка, с която възхвалява единствения мандат на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Колекцията включва 10 000 елементи на " цифрови творби на изкуството, подчертаващи емблематични моменти от администрацията на Тръмп ", се споделя в изказване на нейния офис, цитирайки образец за Коледа в Белия дом.

" Колекционерите ще се насладят на детайл на изненада, защото творбите на изкуството се разкриват едвам след покупката ", се прибавя в изказването във връзка POTUS TRUMP NFT Collection. Всеки токен се продава на закрепена цена от 50 $, като това става посредством уголемение на платформата на Мелания Тръмп.

Доналд Тръмп, който е на 75 години, загатна, че не би споделил дефинитивно дали ще се кандидатира още веднъж за президент. След загубата на изборите през 2020 година, той сега е под сянката на голям брой следствия и правосъдни каузи, в това число поради данъчните му заявления.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР