Първоначално организирано като скоростно състезание през 1927 г., 1000 Miglia

...
Първоначално организирано като скоростно състезание през 1927 г., 1000 Miglia
Коментари Харесай

За баровци носталгици – оферта за участие в Миле Милия с Mercedes 300 SL

Първоначално проведено като скоростно съревнование през 1927 година, 1000 Miglia в този момент е едно от най-популярните регулярни надпревари в света за исторически транспортни средства. Mercedes-Benz и Mille Miglia са тясно свързани през цялото време. Марката неведнъж е творила история в фамозната конкуренция.

В унисон с първокласната носталгия по моторните спортове Mercedes-Benz Classic предлага на запалянковците на марката и историческите моторни спортове извънредни стартови места в 1000 Miglia 2024 – надпреварата на хилядата благи от Бреша до Рим и назад. Не в помощното транспортно средство, а на кормилото на автентичен Mercedes-Benz 300 SL Coupe от сбирката коли Mercedes-Benz Classic! Налични са три автомобила...

Ограничената оферта включва присъединяване в събитието като част от фабричния екип на Mercedes-Benz с притежаван от компанията 300 SL (W 198), в това число уикенд за тестово шофиране в Щутгарт, спортен навигатор на пътническата седалка и цялостна техническа и организационна поддръжка. Цената - според от структурата на пакета - стартира от 150 000 евро плюс Данък добавена стойност. Желаещите могат да аплайват онлайн за едно от трите стартови места най-късно до 31 януари 2024 година на https://www.mercedes-benz.com/mbclassicexperience1000miglia. Ако има нараснало търсене, присъединяване ще бъде решено посредством чоп.

Всеки, който взе участие в Mille Miglia със личен автомобил Mercedes-Benz, има опция да резервира сервизна оферта за техническа поддръжка от експертите в Mercedes-Benz Classic Center. Този пакет коства от 15 000 евро плюс Данък добавена стойност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР