Първоначалният сценарий на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили

...
Първоначалният сценарий на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Първоначалният сценарий на гаврата в мола бил „строга господарка – роб“

Първоначалният сюжет на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, което скандализира цяла България, бил „ строга стопанка – плебей “. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на тримата инфлуенсъри в Окръжния съд, написа „ Марица “.
Емили (Даниел Йорданов) трябвало да бъде строгата стопанка и на въпросното видео да има собствен плебей – 20-годишното момче Денислав, разказал при разпита му Тошо Куката. Посочил, че след това концепцията за сюжета претърпяла развиване и се стигнало до това момчето да бъде вързано на каишка като куче, на което инфлуенсърите дават команди и го насърчават с глезене по главата.
„ Това е подигравка с личността “, споделил Куката, осъждайки към този момент осъществената концепция.
Прокуратурата изиска най-тежката мярка да бъде доказана и за тримата. Адвокатът на Емили даде решение на ТЕЛК, от което излиза наяве, че подсъдимата има психологична непълнота.
„ Разпитани са 19 очевидци – 7 от тях директни очевидци, останалите са фенове на видеото, с което жестоко се нарушава публичния ред и общоприетите нрави в обществото. Всички разпитани дават едностранчива отрицателна оценка на видяното. Подобна оценка към този момент има и от самите обвинени “, посочи прокурорът.
Той уточни още, че при разпита си Емили разказала, че пристигнала в Пловдив по концепция на Тошо Куката след дълго увещание от негова страна.
„ Не знаех, че става дума за опозоряване на личността “, показала Емили.
При разпит в днешния ден, 20-годишното момче, което на клипа е вързано като куче, е споделило, че изобщо не е бил благополучен по време на снимането. Две негови учителки, разпитани по делото, споделили, че Денислав малко по-късно е осъзнал какво в действителност се е случило и какво са създали с него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР