Първоаприлски шеги нарече земеделският министър Иван Иванов слуховете за неговата

...
Първоаприлски шеги нарече земеделският министър Иван Иванов слуховете за неговата
Коментари Харесай

Министър нарече първоаприлска шега слуховете за оставката му

Първоаприлски смешки назова земеделският министър Иван Иванов слуховете за неговата оставка. По думите му, тези клюки се пускат от хора, които са свързани с предходните ръководещи от ГЕРБ. Сред тях има и представители на някои браншови организации.

Готвим закон за браншовите организации, който ще бъде показан до месец, сподели министърът пред Българска национална телевизия. И посочи, че през днешния ден ще има среща с животновъди и растениевъди, на които ще бъдат разисквани помощите за браншовете от средствата, отпуснати за коронавирус ограничения. 

Сбили ли са се заместник-министри на земеделието пред министерството във вторник, попита водешата в Българска национална телевизия?

Допускам, че тази информация също е обвързвана с 1 април. Това значи, че си вършим работата и сме натиснали някои ползи, отговори министърът. 

Защо парите за оранжериите са разпределени и за неотопляемите, попита фен. " Защото ние ги разпределяме съгласно настояването на браншовите организации ", сподели Иванов. Става въпрос за средствата по де минимис. Сега по средствата за преодоляването на коронавирус рецесията има още средства, изясни той.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР