ПЪРВО НА FOX: Кампанията на бившия военноморски тюлен Тим Шийхи

...
ПЪРВО НА FOX: Кампанията на бившия военноморски тюлен Тим Шийхи
Коментари Харесай

Бившият военноморски тюлен стартира масивна рекламна покупка с шестцифрени суми, насърчавайки одобрението на Тръмп в ключова надпревара за Сената

ПЪРВО НА FOX: Кампанията на някогашния военноморски тюлен Тим Шийхи понижава шестцифрени суми, с цел да разпространява мечтаното му утвърждение от Сената от някогашният президент Доналд Тръмп с нова рекламна покупка в щата Big Sky.

Тръмп разгласи предходната седмица, че поддържа Шийхи в решаващата конкуренция за Сената от Монтана за събаряне на сенатора демократ Джон Тестър, D-Mont. Съобщението пристигна единствено часове откакто конгресменът Мат Розендейл, R-Mont., също разгласи кандидатурата си за първичната конкуренция.

Подкрепата на Тръмп беше основен ход в първичната конкуренция за републиканците и Шийхи се възползва от опцията за шерване на поддръжката от водещия претендент за президент през 2024 година с останалата част от Монтана при покупка на реклама.

Новата реклама, споделена първо с Fox News Digital, стартира със фотография на Шийхи и Тръмп дружно, до момента в който повествовател се чете от утвърждението на някогашния президент в Truth Social.

Бившият президент Дона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР