Първо да сме наясно, че изобщо не одобряваме употребата на

...
Първо да сме наясно, че изобщо не одобряваме употребата на
Коментари Харесай

"Убихте ги": Стела и Tattstoner в софт порно, обявиха се за кралици на марихуаната

Първо да сме наясно, че въобще не утвърждаваме използването на опиати, било и марихуана. Възпяването пък въобще не ни кефи, само че освен в български песни, а като цяло. Американският рап е претъпкан от части, в които се приказва доста за трева, само че следствията са рискови за човешкото здраве.

Сега всъщност! Tattstoner и Стела, приятелката на Сандев, взеха, че записаха общо парче, което е озаглавено " Кралици на марихуаната ".

Виж още: За още филъри и солариум: Дъщерята на Ванко 1 ще избира новата Мис България

Стела от дълго време желае да пробие в музикалната промишленост, само че държеше да е с чалга. Сложи си и силикон, с цел да се получат нещата, само че не съумя. Сега ще се опитва в рап и ров стила, а компания ѝ прави най-популярната българка в OnlyFans, с която към този момент добре сме ви срещнали - Стефани (a.k.a Tattstoner). 

Двете мацки се сближиха по време на присъединяване им в YouTube шоуто " Къщата на инфлуенсърите ", което спря да се излъчва (не заради механически аргументи и мижав интерес, а финансови). Long story short, двете палавници изненадаха с общото си парче, към което (по някаква причина) има сериозен интерес. 

Виж още: Пиленцата от Монако ще ѝ завидят: Михаела от „ Игри на волята “ завладя Кан 

Видеото на моменти припомня на въведения към софт порно, само че пък Стела ни описа, че си мечтае след 10 години да е порно актриса.

Има самун в нея, а и Диана Габровска ще е по-възрастна тогава, евентуално ще се пенсионира. Tattstoner си е Tattstoner във видеото, нищо ново. Лириката няма да я обсъждаме, тук Папи Ханс би трябвало да направи дисекция на лирическия Аз и какво желае да каже... вероятно, в случай че е в положение и не е към този момент доста под равнището му това.

Виж още: Мирела се смъква на Генчо? Танцьорката от " Игри на волята " с палави придвижвания

В мненията към парчето виждаме, че почитателите на инфлуенсърките са в възторг от креативния им напор (с лек аромат).

" Убихте ги ", " Песента е яка, кефи ме подобен жанр. Ама като се замисля Стела какво беше преди, и какво е в този момент... ", " Бийтът е убийствен

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР