Първо беше Синята Луна през март. Сега се очаква Розова

...
Първо беше Синята Луна през март. Сега се очаква Розова
Коментари Харесай

След Синята Луна през март, нова явление ще се случи на 29 април в 8:58 часа

Първо беше Синята Луна през март. Сега се чака Розова Луна през април, което ни кара да се чудим има ли и други цветове?
На 29 април в 8:58 часа ще станем очевидци на тазгодишната Розова Луна. За страдание на феновете на розовите нюанси, тя няма да е оцветена в бебешко розово, нито ще е цикламена, нито в цвят пудра. Името просто значи, че това е единствената цялостна Луна през април и се назовава Розова Луна, тъй като цветето, което нормално цъфти тъкмо по това време, се назовава флокс и се среща най-често обагрено в блестящо розово, написа iwoman.bg.
Други имена за пълнолуние през април са " Треварската луна ", " Яйцето " и " Рибарската Луна ". И до момента в който чакаме с неспокойствие да забележим дали пък няма Луната да порозовее, ето какво би трябвало да знаете за силата й.
Розовата Луна, която афишира идването на пролетта, алармира за ново събуждане и опция да се отърси от тежката мрачевина на зимата. Сега е времето да се погрижите за себе си и да се отърсите от всичко отрицателно или остаряло, което към този момент не ви носи благополучие. Вземете първокласна вана с доста балончета, запишете се на танците, които от толкоз от дълго време желаете да опитате, научете нов език или просто изчистете малко пространство в дрешника си. Възможностите са безкрайни, а когато приключите със заниманието, ще се почувствате доста по-леки и свежи.
Розовата Луна ни напомня да гледаме на живота от хубавата му страна, в случай че желаеме да сме щастливи. Напомня ни да сложим розовите очила, да оставим зимната меланхолия в предишното и да се любуваме на идните топли дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР