Първият в града ритейл парк беше открит на официална церемония

...
Първият в града ритейл парк беше открит на официална церемония
Коментари Харесай

Перник вече има ритейл парк

Първият в града ритейл парк беше открит на публична гала през днешния ден. Търговският комплекс е ситуиран на близо 40 дка повърхност, като е един от най-мащабните и съвременни планове в района

„ Радвам се, че в България има вложители и строители, които могат с такова огромно качество да изградят сходен план за толкоз малко време. Днес това място към този момент е оживено, тук ще бъдат основани работни места, които ще подобрят трудовия пазар в нашия град “, заяви кметът на Община Перник Станислав Владимиров.

Паркът е със застроена комерсиална повърхност от над 15 000 кв. м, разпределени в 17 независими магазина. Проектът предлага паркинг за посетителите с близо 400 места. С построяването на новия ритейл парк се разкриват нови 300 работни места.

„ За нас като вложители е щастлив фактът, че концепцията на ритейл парк, която се осъществя за първи път в града, притегли авторитетни и интернационалните търговски марки. Амбицията ни е да създадем повече и по-добри благоприятни условия за извършване на покупки и забавление, да допринесем за развиването на бизнес средата в града и района “, това показа господин Роман Романов от Риджънтс Пропърти Адвайзърс, сдружението ангажирано с ръководството на плана.

На територията на парка отвориха магазини за битова електротехника, офис съоръжение, супермаркет за хранителни артикули, огромен строителен хипермаркет, дрогерия, обекти за мъжка, дамска и детска мода, и други. Предстои откриването на заведение за хранене от известна верига, кафе-сладкарница, клон на банка.

„ Щастлив съм, че през последните години Перник притегля от ден на ден интерес за вложения в разнообразни сфери. Радващо е, че Перник диша, радващо е, че става все по-привлекателно място, към което взор насочат огромни вложители, а също по този начин и от ден на ден хора откриват новия си дом тук “, показа още кметът на Община Перник.

На формалното събитие участваха кметът на Община Перник Станислав Владимиров, регионалният шеф на област Перник Людмил Веселинов, секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков, госпожа Петя Славова, представител на вложителите от „ Перник Плаза Ритейл “, господин Роман Романов, представител на сдружението, ръководещо плана – „ Риджънтс Пропърти Адвайзърс “, строителната компания МСК ГРУП, проектантите и архитектите, осъществили плана, както и сътрудници и представители на наемателите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР