Първият училищен звънец за учебната 2023/2024 година за учениците в

...
Първият училищен звънец за учебната 2023/2024 година за учениците в
Коментари Харесай

Математическата бие първи звънец с дарителска кампания

Първият учебен звънец за образователната 2023/2024 година за учениците в Математическа гимназия „ Акад. Кирил Попов “ Пловдив ще удари на 15.09.2023 г в 10.30 часа. Официалното разкриване ще е в двора на учебното заведение, където всички възпитаници и ще бъдат приветствани от шефа на гимназията Веселина Карапеева и учителския колектив.

За втора поредна година Математическа гимназия „ Акад. Кирил Попов “ Пловдив провежда акция за първия образователен ден под надпис „ Вместо цвете, подари вяра “.

Тази година учебното управление взе решение и се включва към акцията за набиране на средства в помощ на четиригодишния Адриан Александров. Адриан е диагностициран с раково образувание невробластом, което визира най-вече дребни деца. Вече е минал през две животоспасяващи интервенции и в този момент има потребност от скъпоструващо лекуване в Турция.

Във връзка с това,  ръководството на гимназията насочва апел към всички възпитаници, родители и другари на първия образователен ден дружно  да поддържат една благородна идея – „ Вместо цвете, подари вяра на Ади “.

Дарителската кутия ще бъде сложена  и на входа на учебното заведение. Всички искащи да поддържат Адриян и неговото семейство в този нов стадий на лекуване и упорита борба, могат да го създадат посредством подаяние на посочената сметка.

Банка ДСК

IBAN: BG71STSA93000027735865

Титуляр: Рени Миткова Митева

Или

Revolut номер: @reni2ec6d
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР