Първият трейлър на специалния нов епизод на Приятели е вече

...
Първият трейлър на специалния нов епизод на Приятели е вече
Коментари Харесай

Първият трейлър на новите "Приятели" е тук! Какво разбрахме и защо пак се стигна до скандал?

Първият филмов откъс на специфичния нов епизод на " Приятели " е към този момент тук! Той беше публикуван от HBO Max и от него излиза наяве, че шоуто ще бъде качено в платформата им на 27 май. Но какво видяхме в филмовия откъс?

Виж още: " Нас не догонят ": Сексапилната Юлия от " Тату " с цялостен поврат в живота си, влиза в политиката 

Видеото е с дължина от към 2 мин. и ни връща в емблематичния апартамент на Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Джоуи и Чандлър. Виждаме и оня шадраван, с който започваше всеки епизод, както и несъмнено кафенето. Актьорите са очевидно разчувствани и приказват за събития по време на фотоси, както и за подиуми от самия сюжет. Истината е, че почитателите на сериала даже и да не са очаквали тъкмо " това " от новия епизод, няма по какъв начин да останат безразлични към видяното.

Виж още: Вероятно не знаете, че тези огромни звезди са също и създатели на книги

А в него ще има още доста! Е, едно няма сигурно - сюжет! Но ще има и доста посетители в епизода. Ще забележим Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, Лейди Гага, Кит Харингтън, Рийз Уидърспун и даже Малала Юсафзай!

Виж още: Лили Джеймс влиза в ролята на Памела Андерсън, само че едрогърдата русокоска била гневна

Въпреки еуфорията към завръщането на шоуто, въпреки и еднократно, към него се развихри скандал. Той бе предизвикан от листата с посетители, които ще забележим в епизода, а казусът е, че измежду имената няма да има нито един негър. Преди време Лиса Кудроу съобщи, че целият каст на сериала е наясно с неналичието на многообразие, само че наподобява не е променено нищо по това. 

Изображение: HBO Max
https://www.instagram.com/friends/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР