Първият тест, направен на германския канцлер Ангела Меркел за коронавирус,

...
Първият тест, направен на германския канцлер Ангела Меркел за коронавирус,
Коментари Харесай

Първият тест на Меркел за коронавирус е отрицателен

Първият тест, изработен на немския канцлер Ангела Меркел за ковид, е отрицателен, заяви представителят ù, Щефан Зайберт, съобщи Ройтерс.

Предстоят спомагателни проби за инспекция на резултата. Меркел разгласи през вчерашния ден, че се слага в доброволна изолираност откакто била известена, че доктор, който ù е сложил ваксина в края на предходната седмица е дал позитивна проба за болестта.

" Канцлерът е в положително здраве сега. Просто работи от домашния си офис, както доста други хора, които трябваше да си наложат самоизолация в домовете си “, разяснява през днешния ден Олаф Шолц, който е заместник-канцлер и финансов министър на Германия.

„ Тя е дейна: имахме среща на кабинета дружно тази заран “, изясни още той.

По-рано през днешния ден немското държавно управление даде зелена светлина за пакет от тласъци за над 750 милиарда евро, който да смекчи отрицателните последствия върху стопанската система от възходящото разпространяване на ковид.

Здравните управляващи в Германия обявиха, че кривата на новите случаи на Covid-19 в страната  може би се насочва към равнене и се чака до сряда да се обясни дали в действителност е по този начин. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР