Първият светски хроникьор у нас, журналист, поет, певец, писател, ПиАр

...
Първият светски хроникьор у нас, журналист, поет, певец, писател, ПиАр
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Искам да ме запомнят като поет!

Първият всемирски хроникьор у нас, публицист, стихотворец, артист, публицист, ПиАр специалист, лорд... Как успявате да изразите толкоз доста гении и дадености? Вие в коя кожа се чувствате най-добре?

Предвид, че съм роден под знака на зодия Близнаци, считам даже, че тези занимания са ми малко. Казвам го през смях, тъй като непрекъснато ми хрумват разнообразни планове и ги реализирам с лекост. Най-много се усещам благополучен в кожата си на стихотворец. Това не е голяма загадка, само че като че ли избират да ме свързват с участията ми в известни телевизионни формати а това не е напълно същинската ми същина. Поезията е тази, с която желая да ме свързват и помнят- останалото е просто бизнес.

Какво Ви коства да сте на върха през всички тези години?

Дисциплината, отговорността, вроденото усърдие и дългът. Дългът към самия мен и нещата, които съм постигнал, дългът към обществото, което има потребност от своите поети, артисти, публицисти. Ако щете – и от своите палячовци. Тук на това се гледа с подигравка, само че в далечни времена, това е била форма на утеха, както и метод да се кажат с лекост някои неща. Всеки в шоу бизнеса може да бъде съпоставен с палячите от древността, в този момент просто средствата са разнообразни.

Останалата част от изявлението вижте на
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР