Първият старт на Пол Погба като титуляр продължи около 20

...
Първият старт на Пол Погба като титуляр продължи около 20
Коментари Харесай

Погба отново се контузи в първия си старт като титуляр от 390 дни насам

Първият старт на Пол Погба като титуляр продължи към 20 минути. Френският национал напусна просълзен терена в дуела сред Ювентус и Кремонезе от 35-ия кръг на италианската Серия А.


Полузащитникът на „ Старата госпожа “ е малтретиран от контузии след идването си в Торино от Манчестър Юнайтед предишното лято, само че нещата в последните няколко дни се развиха добре за него, откакто той бе с съществена заслуга за изравнителния гол на Юве против Севиля в първия полуфинален конфликт от шампионата Лига Европа.

Това докара и до получената опция да стартира измежду 11-те на „ бианконерите “ против Кремонезе – за първи път той бе титуляр във всички шампионати от цели 390 дни насам. Погба започва решително, само че разтегна внезапно след 20 минути и падна на земята, очевидно смутен от случилото се. Негови съотборници се притичаха да видят какво е положението му, а казусът бе в крайници. След 24 минути игра Погба напусна терена и бе сменен от Аркадиуш Милик.

Юве стигна до трите точки след попаденията на Николо Фаджоли и Глейсон Бремер, като по този метод събра актив от 69 пункта на втората позиция в таблицата. Тимът е съвсем сигурен участник в групите на Шампионска лига, защото води с осем пункта на петия Милан, три кръга преди края на шампионата. Загубата бе сериозен удар за Кремонезе, който остана предпоследен с 24 точки, на шест от избавителния бряг.

За отбора от Кремона следва домакинство на Болоня в идващия кръг, до момента в който Ювентус първо гостува на Севиля в реванш от полуфиналите на ЛЕ, а по-късно пътува и до Емполи за мач от Серия А. Погба е под голяма въпросителна за визитата в Андалусия. Той има едвам 159 изиграни минути за „ Старата госпожа “ през този сезон. Последният старт на французина като титуляр бе за Манчестър Юнайтед против Ливърпул през април предходната година. 30-годишният футболист прекара едвам 10 минути на игрището в онази среща, преди да получи травма. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР