Първият смартфон с PureDisplay екранна технология за невероятно зрително изживяване

...
Първият смартфон с PureDisplay екранна технология за невероятно зрително изживяване
Коментари Харесай

Nokia 7.1 пристигна в България

Първият смарт телефон с PureDisplay екранна технология за необикновено зрително преживяване и ZEISS Optics при снимането на фрагменти  
HMD Global разгласи, че почитателите към този момент могат да закупят Nokia 7.1 от комерсиалната мрежа в България.

Зашеметяващият HDR екран на Nokia 7.1 е  облечен във превъзходен дизайн и предлага напредничаво снимане, задвижвано от двойна съществена камера с дълбочинен датчик с 2PD и ZEISS Optics, с цел да сте сигурни, че постоянно ще уловите момента.

Nokia 7.1 впечатлява с майсторска направа, превъзходен дизайн и зашеметяваш HDR екран в композиция с двойна съществена камера с дълбочинен датчик с 2PD и ZEISS оптика за професионални фотографии.
Росен Петков, общоприет управител на HMD Global за Балканите, Румъния, Молдова, Грузия, Унгария и Адриатика, сподели:
„Знаем, че доста от нашите почитатели в България обичат да основават и гледатвидео и да гледат  на смарт телефоните си. Ето за какво за нас бе значимо да предоставим както оптиката ZEISS, по този начин и технологията PureDisplay дружно в едно универсално устройство, което предлага великолепно наличие, без значение дали вършиме фотоси за обществените медии или гледате последните серии от обичания си стрийминг канал.

С превръщането на SDR в HDR в действително време, повече почитатели могат да се насладят на великолепно прекарване от гледането на наличие. А с вградената оптика ZEISS, почитателите могат да се възползват от бързия автофокус и да уловят невероятна HDR снимка. Ние сме разчувствани да представим на нашите почитатели в България такова впечатляващо устройство, основано благодарение на най-хубавите ни сътрудници. ”
Представяне на PureDisplay
Nokia 7.1 е първият смарт телефон на Nokia, който идва с технологията на екрана PureDisplay. Тя оказва помощ за превъзходното гледане с HDR качество. Включително поддръжка на HDR10, която ще възпроизведе видеото ви с по-висок динамичен контрастност 1 000 000: 1.  Има и по-голяма изясненост, като  разкрива детайлите, както в светли, по този начин и в тъмни области, както и в зашеметяващите живи цветове. Независимо дали е навън, на ярка слънчева светлина или в едва осветена стая, дали играете игри или гледате видеоклипове, ясният, ослепителен FullHD+ 5,84″, 19:9 екран автоматизирано ще контролира яркостта и контраста съгласно изискванията на осветяване, като гарантира  жив облик и под блестящо слънце.

Можете да се насладите на това усъвършенствано възпроизвеждане на всички видеоклипове. Включително наличие, което не е в HDR стандарт. То ще бъде преобразувано в действително време благодарение на специфичен 16-битов модул, обработващ милиони пиксели в секунда, с цел да обезпечи допустимо най-хубавото качество на изображението при всевъзможни условия.

Nokia 7.1 се задвижва от Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile, който обезпечава огромен скок в продуктивността. Това го прави отлично решение за стрийминг на наличие в HDR. Тази платформа обезпечава първокласно графично показване, дружно с подобренията в успеваемостта на батерията, с цел да можете да се наслаждавате на аудио и видео за по-дълго. Портът за бързо зареждане USB-C зарежда до 50% от батерията за 30 минути, с цел да ви върне бързо и елементарно в играта.
  Дизайн от високия клас
Nokia 7.1 съчетава луксозен дизайн с отличен инженеринг. Той предлага висококачествените материали и направа, които обичайно очаквате от смарт телефон Nokia. За основаването му са внедрени процеси от бижутерството и направата на най-скъпите часовници. Nokia 7.1 показва естетична естетика сред разнообразни способи на гланциране на металното покритие, като крайният резултат е повърхнина, отразяваща единствено следени отражения. Смартфонът употребява неповторимите оптични свойства на стъклото, за пречупването и излъчването на дълбоки, богати и неутрални цветове, с акцент върху светлината и дълбочината.

Nokia 7.1 показва майсторство при направата от двойно анодирано алуминиево тяло със скосени оцветени ръбове на корпуса.

Смартфонът доставя по-грандиозно преживяване без потребност от по-голямо устройство. Целият смарт телефон излъчва чувство за издръжливост с помощта на прецизната машинна обработка на излетият под налягане алуминиев блок серия 6000.
Разкажете пленителна история с прецизната оптика
Nokia 7.1 разполага с сензитивна 12MP/5MP двойна, съществена камера с оптики ZEISS и два датчика за фокусиране. Те подсигуряват супер-бърз автофокус. Това го отличава от останалите смарт телефони. С технологията за HDR снимка камерата основава превъзходни изображения при всевъзможни условия. Включително при ниска осветеност. Сега можете да извършите снимка с идеално преливащ декор, като от професионално студио, с помощта на двойната съществена камера и 8 MP селфи-камера, които употребяват изкуствен интелект, с цел да основат този артистичен резултат. Новият смарт телефон има технология за стабилизиране на картината Electronic Image Stabilisation (EIS) и 360° високо-чувствителни микрофони за обемен тон за същинско пресъздаване на спомените ви.

Новият потребителски интерфейс на камерата дава надзор върху салдото на белия цвят, ISO, величина и скорост на пандиза посредством режима Pro Camera. ​Nokia 7.1 има заздравен с изкуствен интелект режим на двойно снимане, който разрешава в следствие да оразмерите или да изрежете всеки кадър настрана, с цел да можете да публикувате в обществените мрежи непосредствено от приложението на смарт телефона. Гугъл Lens и Motion Photos също са елементарно налични непосредствено в приложението.
Чист, сигурен и настоящ с Android One 
Nokia 7.1 се причислява към смарт телефоните Nokia от фамилията на Android One, които идват с първокачествен програмен продукт утвърден от Гугъл. Смартфоните Nokia с Android One оферират по-голям размер на пространство за предпазване и по-дълъг живот на батерията, а единствените приложения, които са авансово конфигурирани, включват последните нововъведения с изкуствен интелект от Гугъл.

Nokia 7.1 ще получава ежемесечни актуализации на сигурността за първите три години. Както и актуализации на операционната система, за първите 2 години. Всичко това с помощта на програмата  Android One. В допълнение, Гугъл Play сканира всички приложения в онлайн магазина и във вашия телефон, с цел да подсигурява неговата сигурност. Чрез тази иновация Nokia 7.1 се подрежда измежду най-сигурните смарт телефони на пазара. Това устройство ще бъде обновено и ще разполага с последните нововъведения от Гугъл, като Гугъл Assistant и Гугъл Photos с гратис и безкрайно пространство за предпазване на фотоси с висока резолюция.

Nokia 7.1 е подготвен за актуализиране до Android 9.  Той включва функционалности подсилени от изкуствен интелект. Те  вършат устройството ви по-интелигентно, по-бързо и по-адаптивно, до момента в който го употребявате. Функцията за адаптивна батерия лимитира потреблението на силата от приложения, които не употребявате постоянно, а функционалността App Actions предвижда какво ще извършите, с цел да сте един ход пред другите. Тези функционалности в допълнение рационализират потреблението на вашето устройство и  вашето Android преживяване.

Nokia 7.1 ще се предлага на пазара на целесъобразна последна цена на дребно 599 лева
  Аудио екстри
В допълнение към неповторимото образно преживяване, получавате и две нови аудио екстри към нашата гама от аксесоари: Nokia True Wireless Earbuds и Nokia Pro Wireless Earphones.

С тегло от 5 грама на ухо, Nokia True Wireless Earbuds обезпечават ясно възпроизвеждане на аудио и глас с до 3,5 часа време за възпроизвеждане. Те дават на почитателите свободата да се зареждат в придвижване с джобно зарядно устройство. То съдържа три заряда или общо до 16 часа качествено аудио забавление.

Слушалките Nokia Pro Wireless са съвършени за дейните почитатели. Свързани с лента, която комфортно пасва към врата, този аксесоар е съвършен за пътешестване, с до 10 часа време за възпроизвеждане с едно зареждане. Вградената функционалност за трептения алармира на потребителите за входящите повиквания. Интелигентните магнитни слушалки можете просто да разделите една от друга. С тях отговаряте на повикванията или слушате музика, без да се постанова да изваждате смарт телефона от джоба си.
Наличност
Nokia 7.1 e разполагаем в България във вид тъмносин емайл и вид полирана стомана, RAM/ROM 4GB/64GB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР