Първият роден аудиосериал, наречен P.S. Някой трябва да плати, вече

...
Първият роден аудиосериал, наречен P.S. Някой трябва да плати, вече
Коментари Харесай

Вече е готов първият български аудиосериал

Първият роден аудиосериал, наименуван " P.S. Някой би трябвало да заплати ", към този момент е подготвен и може да се слуша безкрайно. Негов създател е писателят и преводач Богдан Русев, който основава шпионското криминале извънредно за Storytel България. Телевизионният водещ Павел Владимиров пък вдъхва живот на вълнуващия текст с гласа си. Един епизод продължава към час, а общо са 10.

Историята се развива на другоземен остров с леко пошло име, където всички дами са облечени в рокли с гол тил, а всички коли са кабриолети. Разиграва се приказен екшън, в който има киборги. Успоредно се развива различен сюжет с под земята свят, незаконни мутри, куфарчета с пари... Всичко се слива и най-после някой би трябвало да заплати. Така Богдан Русев в резюме загатна линията на повествованието.

Най-голямото предизвикателство при озвучаването на аудиосериала е да не се подвига звук, духовито означи Павел Владимиров. И с присъщото му възприятие за комизъм добави, че няма по-голям зложелател в тази работа от къркоренето на стомаха.

Официалното показване на българската сага за слушане бе придружено освен със специфични тематични коктейли от поредицата, само че и от атрактивна арт апаратура, чийто създател е Виктория Николова от Ogilvy Group Bulgaria. Върху пет бели и черни платна, единствено благодарение на тъмни и светли кабели, аудио-визуалната експозиция стилизирано пресъздава част от знаковите моменти на " P.S. Някой би трябвало да заплати ". А прикрепените към " творбите " слушалки разрешават да се чуят и някои фрагменти от сериала. Изложбата " Сцени, които оживяват " може да се преглежда (и да се слуша) до 29 септември, неделя, в Клуба за естетическо образование на актьора (КЕВА) на ул. " Г.С. Раковски " 114 в София. Достъпът за всички искащи е свободен.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР