Първият по рода си мотофест в подкрепа на донорството и

...
Първият по рода си мотофест в подкрепа на донорството и
Коментари Харесай

Софийски мотоклубове на мотофест в подкрепа на донорството и трансплантацията

Първият по рода си мотофест в поддръжка на донорството и трансплантацията ще се организира у нас от 23 до 25 юни в парковото пространство до Терминал 2 на летище София.

Инициативата е проведена от Сдружение „ София Министерски съвет 22 “, а съорганизатори са „ Соф Кънект “ АД, СО-район „ Слатина “, София – европейска столица на спорта и Фондация „ Благотворителност и състрадание “. Събитието е подкрепено от Министерство на спорта, Министерство на туризма, Министерство на здравеопазването, Столична Община и доста неправителствени организации.

По време на събитието върху повърхност от над 100 декара ще бъдат показани най-новите модели мотоциклети, коли, кемпери, каравани, ATV, UTV. Посетителите ще имат опцията да видят разнообразни типове аксесоари и такъми за мотори, коли и планински туризъм. Детски ъгъл, спортна зона, занимания за деца и възрастни, томболи с награди и доста изненади ще чакат посетителите.

Програмата на фестивала включва осъществявания на Акага, Дичо, Стефан Вълдобрев и доста други известни български реализатори. Водещи ще бъдат Калин Врачански и Асен Блатечки. Организаторите на феста имат експлицитното единодушие от създателя на текста на песента „ Ако си дал “ в осъществяване на Емил Димитров и от неговия наследник, Емил Димитров, тази ария да бъде музикалния знак на благотворителната самодейност в поддръжка на донорството. Специален посетител реализатор ще бъде Валя Балканска, предхождана от 100 Каба гайди.

Със събраните средства уредниците на мото феста ще закупят и дарят здравна инсталация.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР