Първият пакет от санкции на Европейския съюз спрямо Русия е

...
Първият пакет от санкции на Европейския съюз спрямо Русия е
Коментари Харесай

Няма обосновка за нелегитимните санкции, уверени в руското МВнР

Първият пакет от наказания на Европейския съюз по отношение на Русия е нелегитимен, а и голословен , декларират от Министерство на външните работи на Руската федерация.

финансовия, енергийния и транспортния бранш, стоките с двойна приложимост, както и контрола върху износа, визовата политика, спомагателните описи на съветски физически лица и нови критерии за листване, се споделя в изказване на Европейския съюз. Санкции бяха въведени и от Съединени американски щати,,,, Австралия и даже Тайван.

Реакция към този момент има от страна на съветската авиация , която е изпратила съобщение на английските служби, с което се предизвестява, че е нужно да се съблюдават споразуменията за въздушния превоз. Също по този начин се предизвестява, че след глобите, които засягат " Аерофлот " ще бъдат подхванати огледални ограничения .

Само за 25 февруари английските самолетни компании би трябвало да изпълнят във въздушното пространство на Русия 70 преноса, а и два автобуса по маршрута Лондон - Москва, написа организация Новости.
 Съединени американски щати удрят със наказания ВТБ и още три банки Обновена
Съединени американски щати удрят със наказания ВТБ и още три банки

Обяви налагането на наказания, а на следващия ден се чакат идващите стъпки на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР